L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice

Hallands län

Information

L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice är en verksamhet som finns i Varberg. I L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars-Bertil Evald som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice på telefon 0340-85580.

Byggnadsverksamhet, fastighetsskötsel och underhåll, handel med fastigheter, byggvaror, byggmaskiner, monteringsfärdiga hus och kapitalvaror.

Idag är L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice av bolagstypen Enskild firma.

L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice innehar ej F-skattsedel och L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice så är det följande:

L-B Anderssons Bygg & Fastighetsservice har 591225-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.