P-O Allt i Allo Hemservice

Hallands län

Information

P-O Allt i Allo Hemservice hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där P-O Allt i Allo Hemservice finns. I Varberg så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. P-O Allt i Allo Hemservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. P-O Allt i Allo Hemservice har funnits sedan .

Vill ni skicka post till P-O Allt i Allo Hemservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

P-O Allt i Allo Hemservice har idag 570204-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för P-O Allt i Allo Hemservice

Allt inom bygg och hem såsom snickeri, målning, flyttningar, flytt- och vanlig städning, trädgårdsarbeten samt personlig hjälp till äldre.

I P-O Allt i Allo Hemservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerberg, Per-Olov som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .