Vertiseit AB

Hallands län

Information

556753-5272 är organisationsnummer för företaget Vertiseit AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vertiseit AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Vertiseit AB finns i.

Vertiseit AB har varit registrerat sedan 2008-03-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vertiseit AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-27.

Vertiseit AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vertiseit AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Adrian Alexander -Högberg, Johan Tobias

Vill ni komma i kontakt med Vertiseit AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5921021 eller genom brev på följande adress:
Ö. Långg. 47, 432 41, Varberg

Bolaget ska bedriva försäljning av utomhusreklam samt konsult- tjänster i mediabranschen. Bolaget ska även bedriva verksamhet genom import, export och försäljning av digital utrustning för utomhuskommunikation och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vertiseit AB och det är Högberg, Johan Tobias som är född 1983 och har titeln VD, Eriksson, Adrian Alexander som är född 1984 och har titeln Vice VD, Högberg, Johan Tobias som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Adrian Alexander som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Körberg, Per Ola som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Schottenius, Johan Vilhelm som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Leif Erling som är född 1958 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,