Project Execution Sweden AB

Hallands län

Information

Project Execution Sweden AB är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Project Execution Sweden AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Project Execution Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-02-07.

Project Execution Sweden AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2008-01-03. Men sedan 2008-03-06 så har Project Execution Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sågskärarev. 3, 432 64, Bua. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Project Execution Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-662256.

Varberg arbetar för att bolag som Project Execution Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Project Execution Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget ska erbjuda tjänster med projektledning inom huvudsakligen anläggningssektorn, handla och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Project Execution Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Project Execution Sweden AB och det är följande personer, Wikström, Per-Erik Bruno som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wikström, Ann Eva-Marie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Gerd Ing-Mari som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Jan Per-Ola som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Kjell Bertil som är född 1942 och har titeln Revisor, G.E. Nilsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Project Execution Sweden AB är 556748-3432.