Br. Carlssons Boktryckeri AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva tryckerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Br. Carlssons Boktryckeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Br. Carlssons Boktryckeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2007-09-13 så skapades Br. Carlssons Boktryckeri AB och företaget är har F-skattsedel Br. Carlssons Boktryckeri AB har haft det sedan 2008-01-31.

Br. Carlssons Boktryckeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-31

556737-8624 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Br. Carlssons Boktryckeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Br. Carlssons Boktryckeri AB så går det att nå dem via telefon på 0340-16265 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Br. Carlssons Boktryckeri AB är Carlsson, Sture Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Bengt Eskil som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ladeborn, Berit Ann-Marie som är född 1943 och har titeln Revisor, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Konrev, Konsultation och Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .