NRT Svets i Varberg AB

Hallands län

Information

556731-8398 är organisationsnummer för verksamheten NRT Svets i Varberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NRT Svets i Varberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som NRT Svets i Varberg AB finns i.

NRT Svets i Varberg AB har varit registrerat sedan 2007-06-16 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för NRT Svets i Varberg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-09.

NRT Svets i Varberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NRT Svets i Varberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med NRT Svets i Varberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-480102 eller genom brev på följande adress:
Plåtv. 1, 432 78, Tvååker

Mekanisk verkstadsindustri samt uthyrning av personal.

Det finns olika personer som har en koppling med NRT Svets i Varberg AB och det är Nylander, Lars Olof som är född 1956 och har titeln VD, Nylander, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Högdahl Nylander, Carla A Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,