Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag

Hallands län

Information

Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag är ett bolag som finns i Varberg. I Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungqvist Andersson, Lars V Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungqvist, Åsa Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Erling som är född 1958 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag på telefon 070-3784567.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet med i huvudsak kranbilar samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-21 och Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Varbergs Lyft & Transport Aktiebolag har 556730-9652 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.