Kungsäter Livs AB

Hallands län

Information

556722-5379 är organisationsnummer för företaget Kungsäter Livs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kungsäter Livs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Kungsäter Livs AB finns i.

Kungsäter Livs AB har varit registrerat sedan 2007-02-01 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kungsäter Livs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Kungsäter Livs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kungsäter Livs AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kungsäter Livs AB så kan ni göra det på telefon genom 0320-81990 eller genom brev på följande adress:
Prästgårdsv. 84, 519 92, Kungsäter

Bolaget skall bedriva handel med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kungsäter Livs AB och det är Jansson, Bengt Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ingrid Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,