Föreningsförsäkringar i Halland AB

Hallands län

Information

556721-9257 är organisationsnummer för företaget Föreningsförsäkringar i Halland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Föreningsförsäkringar i Halland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Föreningsförsäkringar i Halland AB finns i.

Föreningsförsäkringar i Halland AB har varit registrerat sedan 2007-01-25 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Föreningsförsäkringar i Halland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-22.

Föreningsförsäkringar i Halland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Föreningsförsäkringar i Halland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Föreningsförsäkringar i Halland AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
ÖSTRA LÅNGGATAN 30 A, BV, 432 41, Varberg

Bolaget ska bedriva försäkringsförmedling, skadereglering, förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Föreningsförsäkringar i Halland AB och det är Svensson, Carolina Hermine som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Charander, Charlotta Elvine som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rask, Kjell Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,