Skällinge Fordonsklimat AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva service och reparationer av komfort- och transportkyla, försäljning av transportkylutrustning, bil- och maskinreparationer, försäljning av däck och fälg, handel med begagnade bilar, jordbruk- och skogsmaskiner, handel med värde- papper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skällinge Fordonsklimat AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Skällinge Fordonsklimat AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2007-01-02 så skapades Skällinge Fordonsklimat AB och företaget är har F-skattsedel Skällinge Fordonsklimat AB har haft det sedan 2007-02-08.

Skällinge Fordonsklimat AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-08

556719-2256 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Skällinge Fordonsklimat AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Skällinge Fordonsklimat AB så går det att nå dem via telefon på 0340-219600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skällinge Fordonsklimat AB är Nilsson, Mats Håkan Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Yvonne Rose-Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .