PärU1Pa Förvaltning AB

Hallands län

Information

PärU1Pa Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som PärU1Pa Förvaltning AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PärU1Pa Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-11.

PärU1Pa Förvaltning AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-11-22. Men sedan 2007-01-11 så har PärU1Pa Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Birger Svenssons v. 12, 432 40, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PärU1Pa Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-19890.

Varberg arbetar för att verksamheter som PärU1Pa Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PärU1Pa Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper, byggnadsverksamhet, exploatering av mark, konsultation inom byggnadsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PärU1Pa Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PärU1Pa Förvaltning AB och det är följande personer, Henriksson, Jan Erik Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Pär Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Werner, Ulf Lennart som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rask, Kjell Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PärU1Pa Förvaltning AB är 556716-0030.