Interaktiv Säkerhet Norden AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Interaktiv Säkerhet Norden AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Interaktiv Säkerhet Norden AB är ett av dem. Statusen för Interaktiv Säkerhet Norden AB är att Bolaget är aktivt.

Interaktiv Säkerhet Norden AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-08. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Interaktiv Säkerhet Norden AB ska trivas.

Interaktiv Säkerhet Norden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva rådgivning, utbildning och hantering av säkerhet och kundtjänstrelaterade ärenden på internet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Interaktiv Säkerhet Norden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07.

Idag är Interaktiv Säkerhet Norden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Interaktiv Säkerhet Norden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-695603.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Interaktiv Säkerhet Norden AB är Karlsson, Klas Michael som är född 1970 och har titeln VD, Karlsson, Klas Michael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Körberg, Per Ola som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Schottenius, Johan Vilhelm som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Interaktiv Säkerhet Norden AB har 556715-0221 som sitt organisationsnummer.