Salefish AB

Hallands län

Information

Salefish AB är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Salefish AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Salefish AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-04.

Salefish AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-11-06. Men sedan 2007-01-04 så har Salefish AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Villag. 11 C, 432 44, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Salefish AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-611505.

Varberg arbetar för att verksamheter som Salefish AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Salefish AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva uppdragsbaserad försäljning av marknadsföring, annonser samt utbildningar i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Salefish AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Salefish AB och det är följande personer, Hellemaa, Aarno Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellemaa, Git Elise som är född 1964 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Salefish AB är 556714-7417.