Mamma å Jag AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Mamma å Jag AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Mamma å Jag AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Mamma å Jag AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556714-7383.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Mamma å Jag AB på följande adress Hjörne 4, 430 20, Veddige.

Mamma å Jag AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Mamma å Jag AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jörnbo, Anna Therese Michelle som är född 1988 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet med inköp, försäljning och e-handel främst av te, godis, ävensom äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även driva mark- och byggnadsanläggningsentreprenad jämte därmed förenlig verksamhet.