Vin & Skafferi AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering och konsultation inom mat och dryck samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vin & Skafferi AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Vin & Skafferi AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2006-11-06 så skapades Vin & Skafferi AB och företaget är har F-skattsedel Vin & Skafferi AB har haft det sedan 2007-02-08.

Vin & Skafferi AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-08

556714-6963 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Vin & Skafferi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Vin & Skafferi AB så går det att nå dem via telefon på 0340-83594 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vin & Skafferi AB är Svensson, Lars-Anders Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sture Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .