Runevad Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Runevad Fastighetsförvaltning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Varberg här finns det många olika Aktiebolag. Runevad Fastighetsförvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Runevad Fastighetsförvaltning Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-05-31 och har organisationsnummer 556714-1097.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0340-611616 alternativt besöka eller skicka post till Runevad Fastighetsförvaltning Aktiebolag på följande adress Härdg. 32, 432 32, Varberg.

Runevad Fastighetsförvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-31.

I Runevad Fastighetsförvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Runevad, Karin Jenny Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara förvaltning av fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.