Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Aktiebolag som heter Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-03 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2006-09-28 så har Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag varit registrerat. Idag är Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Holmabo Värnamov. 20, 432 32, Varberg. Vi ni istället prata med Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6625602.

Bolaget ska bedriva friskvård och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carnelind, Bengt Rolf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Carnelind, Bengt Jimmy som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Varbergs Blodtryckservice Aktiebolag har 556711-9606 som sitt organisationsnummer.