L Thorén AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och L Thorén AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och L Thorén AB är ett av dem. Statusen för L Thorén AB är att Bolaget är aktivt.

L Thorén AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-31. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som L Thorén AB ska trivas.

L Thorén AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av livsmedel och fastighets- förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L Thorén AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är L Thorén AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med L Thorén AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-30290.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med L Thorén AB är Thorén, Berit Lise-Lotte Marianne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Carl Jimmy Michael som är född 1986 och har titeln Suppleant, Gillmert, Per Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Gothia Revision Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

L Thorén AB har 556701-1001 som sitt organisationsnummer.