Unity by Light AB

Hallands län

Information

556696-3509 är organisationsnummer för bolaget Unity by Light AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Unity by Light AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Unity by Light AB finns i.

Unity by Light AB har varit registrerat sedan 2006-01-12 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Unity by Light AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Unity by Light AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Unity by Light AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Vill ni komma i kontakt med Unity by Light AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bengt Emils v. 13, 430 16, Rolfstorp

Föremål för bolagets verksamhet är att skapa och marknadsföra utrustning för emotionell kommunikation via internet eller andra nätverk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Unity by Light AB och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,