Taridoc AB

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva läkarvård (öppenvård), översättning av sjukhuslitteratur och informationsmaterial, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Taridoc AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Taridoc AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2005-12-23 så skapades Taridoc AB och bolaget är har F-skattsedel Taridoc AB har haft det sedan 2006-02-02.

Taridoc AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-02

556695-0878 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är Taridoc AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Taridoc AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Taridoc AB är Teshale, Tariku som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mengesha Aboye, Elleni som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .