Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-15. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag ska trivas.

Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva raparation av krockade bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-13074.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag är Nilsson, Hans Tomas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Jonas Emil som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per-Ola Anders som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Varbergs Bil & MC Skador Aktiebolag har 556694-0309 som sitt organisationsnummer.