Backboard AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Backboard AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Backboard AB är ett av dem. Statusen för Backboard AB är att Bolaget är aktivt.

Backboard AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-30. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Backboard AB ska trivas.

Backboard AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation, design, utveckling och försäljning av skor och sportartiklar, fastighetsförvaltning och värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Backboard AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Backboard AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Backboard AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-12856.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Backboard AB är Almsenius, Ralf Conny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Almsenius, Jenny Linnéa Carola som är född 1984 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Backboard AB har 556692-0186 som sitt organisationsnummer.