Tvååkers Revision Aktiebolag

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Aktiebolag som heter Tvååkers Revision Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Tvååkers Revision Aktiebolag i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tvååkers Revision Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-19 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2005-11-14 så har Tvååkers Revision Aktiebolag varit registrerat. Idag är Tvååkers Revision Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Tvååkers Revision Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vidhallsv. 2, 432 78, Tvååker. Vi ni istället prata med Tvååkers Revision Aktiebolag så kan ni göra det på 0340-647850.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, rådgivningsverksamhet inom områdena redovisning, beskattning och ekonomistyrning, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hofréus, Sven Patric som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tvååkers Revision Aktiebolag har 556690-4586 som sitt organisationsnummer.