Jonas Senby AB

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är VVS-installationer och försäljning av VVS-material och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonas Senby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Jonas Senby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2005-11-07 så skapades Jonas Senby AB och företaget är har F-skattsedel Jonas Senby AB har haft det sedan 2005-12-15.

Jonas Senby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-12-15

556689-6626 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Jonas Senby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Jonas Senby AB så går det att nå dem via telefon på 070-8742370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonas Senby AB är Senby, Jonas Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Senby, Rolf Jonas Göte som är född 1935 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .