AB Larmteknik Norra Halland

Hallands län

Information

556688-8334 är organisationsnummer för bolaget AB Larmteknik Norra Halland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Larmteknik Norra Halland är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som AB Larmteknik Norra Halland finns i.

AB Larmteknik Norra Halland har varit registrerat sedan 2005-10-28 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Larmteknik Norra Halland så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-23.

AB Larmteknik Norra Halland är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Larmteknik Norra Halland är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med AB Larmteknik Norra Halland så kan ni göra det på telefon genom 070-5874345 eller genom brev på följande adress:
Varbergsv. 6, 432 65, Väröbacka

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av larm och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Larmteknik Norra Halland och det är Degerman, Dan Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Månsson, Christel Ann-Marie som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Degerman, Anja Irene som är född 1956 och har titeln Suppleant, Mattsson, Kent Fredrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantViskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,