Norcross Business Center AB

Hallands län

Information

Norcross Business Center AB är ett bolag som finns i Varberg. I Norcross Business Center AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydholm, Mats Johan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydholm, Claes Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydholm, Jonas Paul som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norcross Business Center AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norcross Business Center AB på telefon .

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast egendom och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norcross Business Center AB av bolagstypen Aktiebolag.

Norcross Business Center AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Norcross Business Center AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-23 och Norcross Business Center AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norcross Business Center AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Norcross Business Center AB har 556686-1430 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.