Skolfastigheter i Sverige AB

Hallands län

Information

556685-5929 är organisationsnummer för företaget Skolfastigheter i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skolfastigheter i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Skolfastigheter i Sverige AB finns i.

Skolfastigheter i Sverige AB har varit registrerat sedan 2005-09-12 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skolfastigheter i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skolfastigheter i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skolfastigheter i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Skolfastigheter i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-675600 eller genom brev på följande adress:
Ullebov. 9, 432 53, Varberg

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skolfastigheter i Sverige AB och det är Odhult, Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Carl Mats Rickard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydholm, Mats Johan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wulker, Jan Eric Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wulker, Susanna Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln RevisorVarbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,