KennaNova Konsult AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och KennaNova Konsult AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KennaNova Konsult AB är ett av dem. Statusen för KennaNova Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

KennaNova Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KennaNova Konsult AB ska trivas.

KennaNova Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring samt inom området för miljöteknik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KennaNova Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20.

Idag är KennaNova Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med KennaNova Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3894499.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med KennaNova Konsult AB är Andersson, Roland Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Rolf Arne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Rydén, Clas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

KennaNova Konsult AB har 556685-4708 som sitt organisationsnummer.