Luftman AB

Hallands län

Information

Luftman AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Luftman AB finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Luftman AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Luftman AB har haft sedan 2005-09-29. Luftman AB har funnits sedan och 2005-09-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Luftman AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Träslövsv. 154, 432 37, Varberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Varberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Luftman AB Privat, ej börsnoterat.

Luftman AB har idag 556684-9070 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Luftman AB

Bolaget skall bedriva montering och försäljning av luftningssystem för fordonsindustrin, marknadsföring och konsultation inom byggbranschen främst inom snickeri, förvaltning av och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Luftman AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Friman, Maritha Karin Kristina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Ulf Stefan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, Ekstrand Rask Andersson Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .