B-M Lenfors AB

Hallands län

Information

556683-9733 är organisationsnummer för bolaget B-M Lenfors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B-M Lenfors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som B-M Lenfors AB finns i.

B-M Lenfors AB har varit registrerat sedan 2005-07-15 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för B-M Lenfors AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

B-M Lenfors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B-M Lenfors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med B-M Lenfors AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-679420 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 85, 432 43, Varberg

Bolaget skall bedriva handel med konfektion, idka uppfödning och handel med hästar, handel med hästutrustning, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B-M Lenfors AB och det är Lenfors Kjellman, Eva Britt-Marie som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellman, Caroline Britt-Marie som är född 1983 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,