RSTS i Varberg AB

Hallands län

Information

RSTS i Varberg AB är ett bolag som finns i Varberg. I RSTS i Varberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Dan-Inge Hildetor som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Sven-Ove som är född 1951 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RSTS i Varberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå RSTS i Varberg AB på telefon 0340-12675.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och handel med konkurs- och auktionsgods. Import av motorfordon och verkstadsmaskiner samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är RSTS i Varberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

RSTS i Varberg AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

RSTS i Varberg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och RSTS i Varberg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RSTS i Varberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

RSTS i Varberg AB har 556681-0775 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.