Flott Ext Fashion AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Flott Ext Fashion AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Flott Ext Fashion AB är ett av dem. Statusen för Flott Ext Fashion AB är att Bolaget är aktivt.

Flott Ext Fashion AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-19. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Flott Ext Fashion AB ska trivas.

I Varberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall marknadsföra och försälja skodon och andra därmed sammanhängande produkter, direkt eller genom andra kanaler, återförsäljare och agenter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flott Ext Fashion AB inte är momsregistrerat.

Idag är Flott Ext Fashion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Flott Ext Fashion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-378770.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Flott Ext Fashion AB är Rull Sturesson, Maria Elisabeth som är född 1966 och har titeln Likvidator, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Flott Ext Fashion AB har 556680-8050 som sitt organisationsnummer.