A Concrete Living AB Tummared

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva byggande av bostadshus och andra byggnader, homestaging, fastighetsskötsel, kontroll och dokumentation av byggnationer, betonggjuteri inom möbeltillverkning, butik för möbler och hantverk, snickeriverksamhet, bemanningsföretag, byggnation av förstärkarutrustning, konsultverksamhet inom bygg och anläggning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A Concrete Living AB Tummared vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är A Concrete Living AB Tummared en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2005-03-17 så skapades A Concrete Living AB Tummared och verksamheten är har F-skattsedel A Concrete Living AB Tummared har haft det sedan 2005-04-21.

A Concrete Living AB Tummared är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-07

556678-3477 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Varberg.

Just nu är A Concrete Living AB Tummared Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med A Concrete Living AB Tummared så går det att nå dem via telefon på 070-9908804 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom A Concrete Living AB Tummared är Språng, Jan Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Språng, Siv Lena Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Johansson, Anneth Kristin som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .