HACA AB

Hallands län

Information

556677-3890 är organisationsnummer för verksamheten HACA AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HACA AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som HACA AB finns i.

HACA AB har varit registrerat sedan 2005-03-07 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HACA AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HACA AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HACA AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HACA AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-611200 eller genom brev på följande adress:
Susvindsv. 27, 432 32, Varberg

Bolaget ska bedriva hjulinställningar på motorfordon samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HACA AB och det är Fransson, Hans-Inge Sören som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Catarine Ingela Desiré som är född 1962 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor,