Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag

Hallands län

Information

556676-4105 är organisationsnummer för företaget Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag finns i.

Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-02-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Lars Nicklas -Larsson, Lars Enar -Larsson, Tore Ingmar -Persson, Carl Torbjörn

Vill ni komma i kontakt med Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-40300 eller genom brev på följande adress:
Långåsv. 11, 432 78, Tvååker

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Larsson i Tvååker Bygg Aktiebolag och det är Larsson, Tore Ingmar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Nicklas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Enar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Carl Torbjörn som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor