Soffbutiken i Veddige AB

Hallands län

Information

556675-8826 är organisationsnummer för företaget Soffbutiken i Veddige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Soffbutiken i Veddige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Soffbutiken i Veddige AB finns i.

Soffbutiken i Veddige AB har varit registrerat sedan 2005-02-03 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Soffbutiken i Veddige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-25.

Soffbutiken i Veddige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Soffbutiken i Veddige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Soffbutiken i Veddige AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-639877 eller genom brev på följande adress:
V. Ringv. 5, 432 67, Veddige

Bolaget skall bedriva detaljhandel med möbler och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Soffbutiken i Veddige AB och det är Carlsson, Siv Inger Gun-Britt som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Sven Arne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Ottosson, Anita Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,