Tappa Service AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av personlig kommunikation genom media inklusive internet samt annonsförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tappa Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Tappa Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2005-01-14 så skapades Tappa Service AB och företaget är har F-skattsedel Tappa Service AB har haft det sedan 2005-09-08.

Tappa Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-08

556674-4990 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Tappa Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Tappa Service AB så går det att nå dem via telefon på 0340-676676 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas av -Persson, Tommy Roland

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tappa Service AB är Persson, Tommy Roland som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Börjesson, Jan Börje Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Hans Rikard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerndell, Jörgen Christofer som är född 1977 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.