Lilywhite AB

Hallands län

Information

556674-4503 är organisationsnummer för verksamheten Lilywhite AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lilywhite AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Lilywhite AB finns i.

Lilywhite AB har varit registrerat sedan 2005-01-13 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lilywhite AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

Lilywhite AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lilywhite AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lilywhite AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-18005 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva import och export av, och handel med material till främst inom livsmedelsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lilywhite AB och det är Johansson, Ulla Vivi-Ann som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Stig Ingvar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,