MM Service Center AB

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Aktiebolag som heter MM Service Center AB. Det finns flera företag som liknar MM Service Center AB i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

MM Service Center AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-01-20 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2004-11-02 så har MM Service Center AB varit registrerat och sedan 2005-01-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är MM Service Center AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med MM Service Center AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Honungsg. 2, 432 95, Varberg. Vi ni istället prata med MM Service Center AB så kan ni göra det på 0340-545700.

Bolaget skall bedriva produktion, renovering och handel med produkter inom dryckesindustrin, framförallt avseende fatöl och läskedrycker samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Glavak, Alen som är född 1970 och har titeln VD, Glavak, Alen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilby, Sören Klarskov som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lumby, Stig som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

MM Service Center AB har 556669-7206 som sitt organisationsnummer.