Hallands Fastighetsservice AB

Hallands län

Information

556662-7104 är organisationsnummer för bolaget Hallands Fastighetsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallands Fastighetsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Hallands Fastighetsservice AB finns i.

Hallands Fastighetsservice AB har varit registrerat sedan 2004-06-01 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallands Fastighetsservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-17.

Hallands Fastighetsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hallands Fastighetsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hallands Fastighetsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-673608 eller genom brev på följande adress:
Götag. 31, 432 42, Varberg

Bolaget skall bedriva fastighetsbesiktiningar, konsultation och reparationer inom fastighetsbranschen, tillsyn av fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallands Fastighetsservice AB och det är Gabrielsson, Lars-Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingborg Gabrielsson, B Anna-Stina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,