Målet handels AB

Hallands län

Information

Målet handels AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Målet handels AB finns. I Varberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Målet handels AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Målet handels AB har haft sedan 2004-08-09. Målet handels AB har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Målet handels AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fastarp 8, 432 77, Tvååker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-89644.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Målet handels AB Privat, ej börsnoterat.

Målet handels AB har idag 556662-1446 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Målet handels AB

Bolaget skall bedriva zoologisk handel och därmed förenlig verksamhet.

I Målet handels AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lind Samuelsson, Jan Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Alf Martin som är född 1982 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .