Bostadsmäklaren i Varberg AB

Hallands län

Information

Bolaget skall förmedla fastigheter och bostadsrätter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsmäklaren i Varberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Bostadsmäklaren i Varberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2004-04-17 så skapades Bostadsmäklaren i Varberg AB och bolaget är har F-skattsedel Bostadsmäklaren i Varberg AB har haft det sedan 2005-02-09.

Bostadsmäklaren i Varberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-09

556660-4947 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är Bostadsmäklaren i Varberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsmäklaren i Varberg AB så går det att nå dem via telefon på 0340-18545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsmäklaren i Varberg AB är Persson, Lars-Göran Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maria Christina Patricia som är född 1963 och har titeln Suppleant, Carlsson, Tage Jan-Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .