Andersson Auto i Varberg AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva bilhandel, bilverkstad och uthyrning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Andersson Auto i Varberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Andersson Auto i Varberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2004-03-19 så skapades Andersson Auto i Varberg AB och företaget är har F-skattsedel Andersson Auto i Varberg AB har haft det sedan 2004-06-17.

Andersson Auto i Varberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

556658-1038 är organisationsnummret för företaget som finns i Varberg.

Just nu är Andersson Auto i Varberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Andersson Auto i Varberg AB så går det att nå dem via telefon på 0340-85070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Sven-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Andersson Auto i Varberg AB är Andersson, Sven-Erik som är född 1961 och har titeln VD, Andersson, Sven-Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Johan Evert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anna Karolina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor.