Åkeri Bergsäter Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åkeri Bergsäter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Varberg så är Åkeri Bergsäter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 2003-11-06 så skapades Åkeri Bergsäter Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Åkeri Bergsäter Aktiebolag har haft det sedan 2003-11-27.

Åkeri Bergsäter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-27

556651-0185 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är Åkeri Bergsäter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Åkeri Bergsäter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5581011 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åkeri Bergsäter Aktiebolag är Göransson, Per-Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva-Britt Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Erling som är född 1958 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .