LK:s Wheel Aktiebolag

Hallands län

Information

LK:s Wheel Aktiebolag är ett företag som finns i Varberg. I LK:s Wheel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Nils Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Dan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Linda Marie som är född 1980 och har titeln Suppleant, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisor, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med LK:s Wheel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LK:s Wheel Aktiebolag på telefon 0340-47820.

Bolaget skall bedriva tillverkning av rullstolshjul och andra specialhjul samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LK:s Wheel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LK:s Wheel Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LK:s Wheel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-30 och LK:s Wheel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LK:s Wheel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

LK:s Wheel Aktiebolag har 556649-8027 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.