HR Bygg i Varberg AB

Hallands län

Information

556649-3986 är organisationsnummer för företaget HR Bygg i Varberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HR Bygg i Varberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som HR Bygg i Varberg AB finns i.

HR Bygg i Varberg AB har varit registrerat sedan 2003-10-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HR Bygg i Varberg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HR Bygg i Varberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HR Bygg i Varberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HR Bygg i Varberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-10520 eller genom brev på följande adress:
Sotared 28, 311 93, Långås

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, fastighetsskötsel samt försäljning av byggmaterial. Förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HR Bygg i Varberg AB och det är Reinholdsson, Hans Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinholdsson, Rita Lillemor som är född 1948 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,