Gert Karlsson Mureri AB

Hallands län

Information

Gert Karlsson Mureri AB är en verksamhet som finns i Varberg. I Gert Karlsson Mureri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Gert Roland som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Signe Lissi Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gert Karlsson Mureri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gert Karlsson Mureri AB på telefon 070-3287641.

Bolaget skall bedriva murning inom byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gert Karlsson Mureri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gert Karlsson Mureri AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gert Karlsson Mureri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-11 och Gert Karlsson Mureri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gert Karlsson Mureri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gert Karlsson Mureri AB har 556645-2412 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.