Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag

Hallands län

Information

556640-2300 är organisationsnummer för företaget Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag finns i.

Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-03-04 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-80815 eller genom brev på följande adress:
V. Vallg. 25, 432 41, Varberg

Bolaget skall bedriva hotellverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Okéns Bed & Breakfast Aktiebolag och det är Okén, Gert Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Okén, Diba Christina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,