Grimetons Transport AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Varberg och Grimetons Transport AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grimetons Transport AB är ett av dem. Statusen för Grimetons Transport AB är att Bolaget är aktivt.

Grimetons Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grimetons Transport AB ska trivas.

Grimetons Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-15. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och oljeförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grimetons Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-15.

Idag är Grimetons Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Grimetons Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-674092.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grimetons Transport AB är Westerbrand, Jan Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Christian Johannes som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Grimetons Transport AB har 556638-7154 som sitt organisationsnummer.