Runevads VVS Teknik Aktiebolag

Hallands län

Information

556634-2563 är organisationsnummer för verksamheten Runevads VVS Teknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Runevads VVS Teknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Varberg som är den kommunen som Runevads VVS Teknik Aktiebolag finns i.

Runevads VVS Teknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-10-24 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Runevads VVS Teknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-14.

Runevads VVS Teknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Varberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Runevads VVS Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Runevads VVS Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-611616 eller genom brev på följande adress:
HÄRDGATAN 28, 432 32, Varberg

Bolaget skall bedriva konsultation och installation inom VVS, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Runevads VVS Teknik Aktiebolag och det är Runevad, Bengt Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Runevad, Karin Jenny Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Edespong, Bo Allan som är född 1953 och har titeln Revisor, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Viskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,